Pred dan zaljubljenih na trening – besplatno

Dan zaljubljenih je blizu, tu su razne promocije i popusti u teretanama! Idealna prilika da isprobaš nešto novo i kreneš na trening besplatno ili sa popustom na članarinu. A tu su i nova muzika i nove koreografije za grupne fitnes programe. Ponude su preuzete sa profila društvenih mreža i sajtova u trenutku pisanja teksta, ali za potpuno ažurne informacije proverite na sajtu/stranici teretane koja vas zanima. Izbor sam napravila po tome koji klubovi imaju Bodypump kao trening program.

Fitnes klub Tonus

www.facebook.com/TonusFitnesKlub/
www.tonus.rs
U subotu 11.02. od 16.00h, u Tonusu na Bezanijskoj kosi (Partizanske avijacije 4a kod Merkura) druzimo se i vezbamo zajedno uz nova izdanja Les Mills. Nasa vrata 11.02. su otvorena za sve koji zele da nas posete i jos vam poklanjamo 30% popusta na tromesecne clanarine! Vidimo se!
PRIJAVITE SE PUTEM NASEG SAJTA

 

 

Aerobic&Gym Mania

www.facebook.com/aerobicgymmania/
www.aerobicmania.rs
Vezbaj 7 dana besplatno!!!

 

 

 

 

Ethnogym

www.facebook.com/teretana.ethnogym/
www.ethnogym.com
Povodom DANA ZALJUBLJENIH 14. februara, rešili smo vas častimo sa 20% popusta na mesečne i tromesečne članarine, ali i sa dodatnih 5% popusta. Sve što treba da uradite da biste ostvarili dodatni popust je da nam kažete zašto volite Ethnogym. Saznaj više na našem sajtu..
#iethnogym #love #makesmehappy

 

 

Fitnes Tribe

www.facebook.com/FitnessTribeRS
fitnesstribe.rs
Besplatni treninzi i plan vežbi. Rezerviši subotu, 11. februar za pametan početak. Vreme je da pomerimo granice! #SmartStart

 

 

 

Imperial gym

www.facebook.com/integral.gym.127
www.imperial-gym.rs
Vreme je da naši treninzi postanu još interesantniji! Vreme je da postavimo pred sebe nove izazove. Zašto? Zato što je to jedini put do rezultata. A ako je vaš cilj da budete u boljoj formi, ali i da se pre svega dobro zabavite – onda otkažite planove za 12. februar jer je pred vama događaj koji se ne propušta! U nasem klubu odrzace se promocija novog izdanja BODYPUMP-a 100! Pozivamo sve nase sadasnje i buduce vezbace da nam se pridruze! Iako je trening besplatan i otvoren za sve, bitno je da se prijavite kako bi osigurali svoje mesto. Cekamo vas!

Beo star

www.facebook.com/Beostar.Gym
www.beostargym.rs
Promocije su za vikend 11. i 12. februar – pogledajte više na društvenm mrežama ili sajtu.

 

 

 

 

Dubis fitness

www.facebook.com/dubisfitness
www.dubisfitness.rs
Dragi Zemunci, Dubis Fitness od 13. do 17. februara organizuje Dane otvorenih vrata! Svih pet dana moći ćete da uživate u grupnim treninzima POTPUNO BESPLATNO! Novina je da uvodimo #LesMills- najpopularnije grupne treninge u svetu! Raspored možete pogledati na našem sajtu: http://dubisfitness.rs/ Pravo je vreme za novi početak! ?
Vidimo se!

Autorka: Milana M.