Praktičarski seminar:

Isceljivanje anđeoskim energijama

Anđeoske realnosti su sa nama od početka vremena, anđeli nas nikada nisu napustili i prate nas na svakom koraku našeg životnog puta. Kako se vibracija planete podigla i sve više i više ljudi postaje svesno duhovnih isceliteljskih tehnika, anđeoske realnosti žele i mogu da rade biliže sa ljudima jer se mi sve više i više otvaramo njihovim energijama. Njima donosi neverovatnu radost kada posmatraju kako se mi sve više i više otvaramo ka svetlosti. Isceljivanje anđeoskim energijama je poklon anđeoskih realnosti nama. Napravljeno je tako da oni koji su privučeni ovom tehnikom mogu raditi i sa drugima a ne samo sa sobom, šireći na taj način svetlost, ljubav i isceljenje na Zemlji. Ovom tehnikom se može raditi i na životinjama, biljkama i prostoru. Kada otvorimo prostor da se manifestuje zlatna anđeoska svetlost i da donese sve ono što je potrebno, promena se dešava u svim oblastima našeg života.

Šta ćete dobiti od ove duhovne inicijacije?

Tokom ovog programa postaćete praktičar isceljivanja anđeoskim energijama. Upoznaćete anđeoske realnosti i naučićete kako da vodite seansu zajedno sa svim praktičnim savetima koji će vam pomoći da hodate u svetlosti. Kroz saradnju sa anđeoskim realnostima ulazite u duhovni dogovor sa duhovnim svetom koji podržava vaš put u potpunosti, gde god vas taj put odveo. Ovo predstavlja prvi korak na vašem duhovnom putu, pokazuje vašu nameru da, kao radnik svetlosti otpustite iz svog života sve što vam više ne služi. To nije lak put jer kada odlučite da se bavite isceljivanjem, da bi bili u stanju da držite polje drugim ljudima u procesu njihovog isceljenja, potrebno je da i sami prođete kroz proces pročišćenja. Započećete verovatno radom na sebi čime ćete značajno unaprediti svoj duhovni razvoj. Ovo je božanski orkestriran proces koji vas povezuje nazad sa svetlošću i koji vam pomaže da ispunite svoj život svetlošću i ljubavlju.

Trening radionica traje 2 dana posle koje postajete praktičar isceljivanja anđeoskim energijama. Namenjena je članovima Udruženja.

Meditativna tehnika „Isceljivanje anđeoskim energijama“ kao i druge tehnike ličnog i duhovnog razvoja ne predstavljaju zamenu za stručnu lekarsku/psihijatrijsku/ psihoterapeutsku pomoć. Ukoliko ste na bilo kojoj vrsti stručnog tretmana vaša je obaveza da se konsultujete sa stručnim licem u vezi svih duhovnih praksi i tehnika ličnog razvoja. Na našim seminarima i treninzima nećete steći stručno lekarsko ili psihoterapeutsko znanje. Udruženje za lični i kreativni razvoj „To sam ja“ odriče se bilo kakve odgovornosti nastale korišćenjem gore navedenih tehnika i metoda u ličnom radu i u radu sa drugima, za vreme seminara/radionica/treninga kao i van njih. Svesni ste da ste sami odgovorni za upotrebu znanja koje za vreme radionica /seminara/ treninga stičete i da Udruženje, njegove članove, zaposlene, instruktore i praktičare nećete smatrati odgovornim za rezultete istih.

Tehnike ličnog razvoja možete pogledati ovde